L’Amateur del Vilafranca cau golejat a Benlloc davant el Ripollés a la segona part (5-0)

187

Derrota contundent del CF Vilafranca en el seu primer desplaçament de la temporada, el passat dissabte 16 de setembre al camp Agustin Sancho de Benlloc davant el Ripollés.

L’11 inicial el van formar Efren, Luis Mor, Hector, Enric Monfort, Andreu, Nicolas, Hector Bayot, Ayoub, Borja, Ramon i Jordi Pitarch.

També van jugar Pablo Andrés, Ivan, Miguel i Pablo Edo.

A la primera part el conjunt castellonenc va portar la iniciativa amb els vilafranquins ben colocats en defensa i només va haver una ocasió de perill que va ixir alta. Hector Bayot va tindre la més clara dels vilafranquins amb un xut desviat.

A la segona part, els visitants van avançar en algunes ocasions massa la defensa i els locals amb gent molt ràpida van aprofitar les facilitats per sentenciar el partit en 15 minuts.

El Vilafranca va acabar amb 10 per l’expulsió de Miguel a 3 minuts del final.

El proper partit serà el derbi comarcal davant el Morella al Serrito, aquest diumenge 24 de setembre a les 17’30 hores.