L’Amateur del Vilafranca cau davant el Ripollés en un partit molt igualat (1-2)

102

Derrota per 1-2 de l’Amateur al Serrito davant el Ripollé, tercer classificat, en la vesprada del dissabte 3 de febrer.

L’11 inicial el van formar Efren, Nicolas, Hector, Enric Monfort, Isaac, Adrian Gil, Hector Bayot, Luis Mor, Borja, Edo i Marc.

També van jugar Ramon, Pablo Edo, Ivan i Pablo Andrés.

Els visitants es van avançar al marcador en la seua primera arribada, era el minut 4. Després el partit va estar igualat i Marc feia l’1-1 al minut 12. El propi Marc va tindre el 2-1 pero la seua rematada de cap després d’una gran jugada per banda d’Hector Bayot va eixir desviada per poc.

Al temps afegit, el Ripollés marcava l’1-2. A la segona part, l’equip castellonenc només va arribar 2 vegades a la porteria rival, eixint fora els llançaments. Els vilafranquins van buscar l’empat pero sense precisió en la rematada.

El proper partit serà el derby comarcal al camp de la Fàbrica Giner de Morella, segurament el diumenge a les 16’45.