L’Amateur del Vilafranca cau amb polèmica a Salsadella (2-0)

768

Derrota per 2-0 a Salsadella de l’Amateur del Vilafranca el diumenge 1 de maig.

D’inici van jugar Enric Segura, Nicolas, Victor Garcia, Andreu, Jaime, Ivan, Adrian Gil, Ramon, Enric Beltran, Jorge Porcar i Edo.

També van participar Sergi, Alejandro i Gonzalo.

Els vilafranquins van fer un partit bastant bo en defensa, minimitzant les ocasions de gol dels locals, que a la primera part només van tindre una opció a la qual la pilota anava al travesser després de refusar Enric Segura una rematada de cap dels locals. Els visitants van dominar el control del baló, tenint Ramon de falta directa l’opció més clara per a marcar.

A la segona part, el Salsadella es va avançar al minut 53. Els vilafranquins al darrer quart d’hora van buscar amb força l’empat pero sense ocasions clares fins que al minut 91 arribaria la jugada que marcaria el signe del partit. Treta de corner a favor del Vilafranca, rematada de cap i el baló entrava a la porteria sent refusat, el col·legiat no donava el gol i a la jugada següent de falta directa arribaria el 2-0.

El proper partit serà al Serrito davant l’Orpesa B, diumenge 8 de maig a les 17 hores.