L’Amateur del Vilafranca cau amb l’Orpesa en un partit marcat per greus errades arbitrals (2-3)

71

Derrota per 2-3 del CF Vilafranca al Serrito davant l’Orpesa al partit jugat el dissabte 20 d’abril, les decisions arbitrals van perjudicar clarament als vilafranquins.

D’inici van jugar Efren, Enric Monfort, Hector, David Deusdad, Nicolas, Adrian Gil, Ramon, Ayoub, Edo, Borja i Marc.

També van jugar Mihai, David Ahicart i Pablo Edo.

Els vilafranquins van marcar prompte, als 6 minuts, una passada llarga de Marc la controlava Edo per cedir a Ayoub que de tir creuat marcava l’1-0. Després els visitants marcaven l’1-1 al minut 15 en clara posició de fora de joc.

El partit estava nivellat, pero al minut 42 es van reclamar unes mans que semblaven molt clares a l’area de l’Orpesa, la jugada va continuar i en el contraatac arribaria l’1-2.

A la segona part, Ramon de penal igualava el partit al minut 55, pero 1 minut després a baló parat els visitants feien el 2-3. D’ací al final, el Vilafranca va arriscar en defensa i l’Orpesa va poder marcar algun gol més i als darrers minuts fins a 2 clares ocasions del Vilafranca que no va poder sumar cap punt.

El proper partit serà a Penyiscola, possiblement el dissabte 27 d’abril a les 16’30 hores.