L’Amateur del Vilafranca cau amb el Xert a casa amb moltes errades defensives i torna als llocs de descens (2-3)

100

Dura derrota del CF Vilafranca davant el Xert al Serrito per 2-3 en la vesprada del diumenge 4 de març.

D’inici van jugar Efren, Luis Mor, Hector, David Deusdad, Nicolas, Adrian Gil, Ayoub, Hector Bayot, Ramon, Borja i Marc.

També van participar David Ahicart, Isaac i Miguel.

Els vilafranquins van marcar molt prompte, gol de Marc al minut 6, pero els visitants aprofitaven 2 greus errades defensives per situar l’1-2 al marcador al minut 12. D’ací al descans, més domini vilafranquí i Marc faria el 2-2 al minut 43.

A la segona part, els locals van tindre fins a 8 ocasions molt clares de gol amb un Xert que va arribar poc a l’àrea rival. Al minut 90 aprofitaven un mal rebuig del porter per marcar el 2-3 final.

Ara el Vilafranca es quinzé a dos punts de la permanència, quan queden 10 partits per al final de la lliga.

El proper partit per als vilafranquins serà a Castelló davant el Rafalafena, el diumenge 10 de març a les 17 hores.