L’Amateur del Vilafranca cau amb el Rossell 2-4 i es jugarà l’ascens a Primera Regional amb el CF Llutxent

294

El CF Vilafranca ha acabat la lliga segon al grup 1 de la Segona Regional després de perdre 2-4 davant el Rossell el passat dissabte 20 de maig.

D’inici van jugar Mihai, Nicolas, Mateu, Andreu, Jaime, Adrian Gil, Jorge Porcar, Edo, Borja, Miguel i Gonzalo.

També van participar Ruben, Ramon, Ivan i Pablo Andrés.

El Rossell va crear molt de perill a la porteria vilafranquina durant els primers 35 minuts i es va ficar 0-2 al marcador, també enviant vàries pilotes a la fusta.

A la segona part, els vilafranquins es quedaven amb 10 per una rigurosa roja a Mateu per una falta molt allunyada de porteria. Tot i això, Jorge Porcar al 53 va fer l’1-2 encara que 1 minuts després arribaria l’1-3 i al 64 l’1-4. El Vilafranca va jugar els seus millors minuts al darrer tram de partit, Pablo Andrés va fer el 2-4 i després moltes ocasions amb bones parades del porter visitant i altres que van ixir fora per poc.

Ambient espectacular al Serrito, amb vora 800 persones i moltes vingudes de pobles del voltant com La Iglesuela, Cantavieja, Castellfort, Catí, Cinctorres o Morella…

Ara l’equip tindrà que jugar la promoció d’ascens a Primera Regional davant el CF Llutxent, segon classificat del grup 12. L’anada serà al Serrito aquest dissabte 27 de maig a les 18’30 hores i la tornada el dissabte 3 de juny a les 18’30 hores a la localitat de la Vall d’Albaida.