L’Amateur del Vilafranca cau amb el Benlloc a l’estrena lliguera (1-3)

738

El CF Vilafranca va començar la lliga de Segona Regional el passat diumenge 18 d’octubre, perdent 1-3 amb el Benlloc al Camp del Serrito.

L’11 inicial dels locals va ser Hassan, Pau, Hector, Victor Garcia, Nicolas, Andreu, Ivan, Adrian Gil, Borja, Hamid i Villa.

També van jugar Mihai, Gabi, Enric, Javi Nadal i Jorge.

La primera part va ser de domini visitant encara que la primera ocasió de gol seria per als vilafranquins amb una acció de Gabi.

Al minut 27, va arribar el 0-1 amb el qual s’arribaria al descans.

Quasi només començar la segona part, el Benlloc anotava el 0-2 que ja posava les coses difícils als de Mené. Al minut 73, els visitants sentenciaven amb el 0-3.

D’ací al final, domini dels vilafranquins amb diverses ocasions i Villa feia l’1-3 amb una gran jugada personal.

El proper diumenge 25 de novembre a les 16’30, visita al sempre complicat camp del Vall d’Alba.