L’Amateur del Vilafranca cau al derbi amb el Morella pels detalls dels darrers minuts (1-2)

209

Derrota als darrers minuts del CF Vilafranca al derbi jugat al Serrito davant el Morella per 1-2 en la vesprada del diumenge 24 de setembre.

L’11 inicial el formaven Efren, Nicolas, Enric Monfort, Hector, Isaac, Andreu, Hector Bayot, Ayoub, Ramon, Borja i Edo.

També van jugar Mihai, David Ahicart i Jordi Pitarch.

Primera part bastant nivellada sense massa ocasions de gol i en una jugada a pilota parada vindria l’1-0 gol de cap d’Enric Monfort.

A la segona part, els vilafranquins van tindre opcions per al 2-0 pero a partir del minut 60 les coses van canviar, amb 3 canvis per lesió i el Morella va apretar molt. Al minut 89 els visitants feien l’1-1 de penal, els vilafranquins acabarien amb 9 i al minut 96 arribaria el definitiu 1-2. Abans es va reclamar un penal que pareixia clar sobre David Ahicart.

El proper partit serà a Atzeneta el diumenge 1 d’octubre a les 18h.