L’Amateur del Vilafranca cau a l’últim segon a Catí (2-1)

556
Amateur Vilafranca a Catí

L’Amateur del Vilafranca va perdre 2-1 a Catí el passat divendres 31 de gener, en partit ajornat del dia 19 de gener.

L’11 inicial va estar format per Adrian Vicente, Bruno, Hector, Mateu, Nicolas, Andreu, Sergi, Pau, Adrian Gil, Ivan i Borja.

També van jugar Gabi, Manel, Edo i Planell.

Els vilafranquins es van avançar molt prompte al marcador amb un gol de Sergi. Cap al minut 15 el Catí empatava el partit. En aquesta primera part, Sergi i Borja van tindre oportunitats per marcar mentre el Catí també va tindre opcions.

A la segona part, els vilafranquins es van defensar de forma molt ordenada, minimitzant les ocasions del conjunt local que es va topar amb les bones intervencions d’Adrian Vicente. Sergi, Adrian Gil i Edo ja al minut 100 van tindre les ocasions més clares del Vilafranca. A l’última acció del partit va arribar el definitiu 2-1, era el minut 101.

El proper partit per als vilafranquins serà a Cabanes davant el Benlloch, segurament el diumenge 9 de febrer a les 16’30h.