L’Amateur del Vilafranca cau a Llutxent amb molta polèmica arbitral (4-2)

269

El CF Vilafranca tancava la temporada amb derrota 4-2 a Llutxent el passat dissabte 3 de juny i d’aquesta manera es el conjunt valencià el que ascendeix a Primera Regional que la propera temporada es dirà Segona Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana.

L’11 inicial el van formar Ruben, Enric, Andreu, Hector, Nicolas, Angel, Adrian Gil, Ramon, Borja, Miguel i Edo.

També van jugar Jaime, Mateu, Ivan, Gonzalo i Pablo Andrés.

Els locals s’avançaven al marcador al minut 11 amb gol a pilota aturada. Després el colegiat mostrava 3 targetes grogues a les 3 primeres faltes dels vilafranquins i Enric era expulsat al minut 20.

El Vilafranca va seguir lluitant i Miguel va enviar una falta directa al pal. A 2 per al descans, penal en contra del Vilafranca, Ruben aturava el llançament pero altre jugador local marcava entrant dins l’àrea abans de temps, pero arbitre i auxiliar donaven validesa al gol. Minuts abans no es va xiular un clar penal per espenta amb les dues mans d’un defensa sobre Nicolás.

Quasi només començar la segona part arribava el 3-0 en clar de fora de joc. Després el Llutxent faria el 4-0 i als darrers 15 minuts els vilafranquins anotaven 2 gols amb una gran falta de directa de Ramon i també una bona triangulació que culminava Pablo Andrés.

Una vegada més l’equip no va estar sol lluny de casa i unes 100 persones van estar animant l’equip al camp La Plana, amb comportament excel·lent.

Així eliminatòria prou equilibrada que les decisions arbitrals tant a l’anada com a la tornada van desequilibrar a favor del conjunt valencià.

Ara arriba un temps de merescut descans per a una plantilla i un cos tècnic que han tornat la il·lusió pel futbol al poble després de molts anys amb la gran temporada realitzada.