L’Amateur del Vilafranca cau a casa amb el líder Vall d’Alba (0-4)

129

Derrota per 0-4 del CF Vilafranca davant el lider Vall d’Alba al partit disputat el passat dissabte 13 de gener.

L’11 inicial el van formar Efren, Miguel, Enric Monfort, Andreu, Nicolas, Hector, Ayoub, Hector Bayot, Miguel, Borja i Marc.

També van jugar Pablo Andrés, Ivan i Pablo Edo.

El Vall d’Alba es va avançar molt prompte al marcador, era el minut 6. Després els visitants van tindre opcions per deixar quasi sentenciat el partit abans del descans. Els vilafranquins van tindre poques aproximacions.

Al minut 38 es va produir la nota trista de la vesprada, una acció a la qual es lesionava de gravetat el local Andreu Roig i també patia una lesió un dels jugadors visitants. Va tindre que acudir la SAMU al terreny de joc per recollir al jugador vilafranquí i el partit va estar parat més de 30 minuts.

A la segona part, el Vall d’Alba també va marcar molt ràpid el 0-2 i després arribarien el 0-3 i el 0-4. Els vilafranquins van fer mèrits per marcar algun gol pero no van tindre encert.

El proper partit serà al Grau de Castelló davant el San Pedro B, segurament el diumenge 21 de gener a les 18 hores.