L’Amateur del Vilafranca cau a Almassora tot i fer una molt bona segona part (3-1)

149

Derrota per 3-1 del CF Vilafranca en la seua visita al Jose Manuel Pesudo d’Almassora davant de l’equip B de la localitat en la vesprada del diumenge 28 de gener.

L’11 inicial el van formar Mihai, Luis Mor, Pablo Edo, Hector, Enric Monfort, Nicolas, David Deusdad, Hector Bayot, Borja, Edo i Marc.

També van jugar Adrian Gil, Isaac, Pablo Andrés i Ramon.

Els locals van marcar en les seues primeres dues aproximacions i al minut 20 el marcador ja era de 2-0. Amb el pas dels minuts els vilafranquins van millorar pero sense massa presència a l’àrea rival. A l’última acció de la primera part, l’àrbitre no va xiular una falta sobre Marc casi sobre la línia quan es quedava sol davant el porter, que segurament haguere sigut expulsió del defensa almassorí.

A la segona part, el triple canvi al descans va donar molta força al Vilafranca i van ser els dominadors de la segona part, amb bones ocasions que no es van poder materialitzar destacant un remat de cap al travesser de Nico. A l’altra jugada arribava el 3-0 també en la primera ocasió clara de l’Almassora B al segon període. Adrian Gil marcava el 3-1 al minut 88 i després el colegiat perdonava altra expulsió als locals quan Marc superava al porter i en el seu intent de rematada a porta buida rebia una espenta d’un defensor local.

El proper partit serà al Serrito davant el Ripollés en data i hora per determinar.