L’Amateur del Vilafranca cau a Albocàsser després d’una roina primera part (3-1)

651

Derrota per 3-1 del Vilafranca en la seua visita a Albocàsser el passat diumenge 10 d’abril.

L’11 inicial el formaven Mihai, Enric, Andreu, Nicolas, Jorge Gil, Javi Nadal, Ivan, Ramon, Sergi, Gonzalo i Borja.

També van jugar Pau, Eric i Gabi.

A la primera part, als vilafranquins els va crear joc davant d’un Albocàsser que només enviava balons en profunditat als seus davanters, en 2 contres van arribar els dos primers gols dels locals. Ramon de falta directa feia el 2-1 marcador al descans.

Després del descans, ràpidament els locals feien el 3-1 i a partir d’ahí domini del Vilafranca que no va ser capaç de materialitzar les ocasions de gol que anava creant, incluint un llançament de Borja al pal.

El proper partit serà al Serrito davant el Canet, dijous 14 a les 21h.