L’Amateur del Vilafranca cau a Albocàsser (3-0)

719

Derrota per 3-0 del CF Vilafranca en la seua visita a Albocàsser el passat dissabte 14 de novembre.

D’inici van jugar Mihai, Nicolas, Hector, Victor Garcia, Borja, Andreu, Javi Nadal, Enric Beltran, Adrian Gil, Hamid i Villa.

També van jugar Hassan, Edo, Gabi, Ivan i Sergi.

Els primers 30 minuts de la primera part dels vilafranquins van ser molt roins i als 45 segons el marcador ja era d’1-0, en un jugada quasi regalada a l’interior de l’àrea pròpia. En aquesta primera part, l’Albocàsser va crear perill amb el joc a l’esquena del centre del camp vilafranquí. Sobre la mitja hora de joc va arribar el 2-0. Després el Vilafranca va millorar i Villa va tindre l’oportunitat de fer el 2-1 en un llançament que va eixir alt.

A la segona part, el Vilafranca va dominar durant molts minuts, pero no va tindre encert, tenint ocasions Javi Nadal de cap, Villa, Hamid o Edo. L’Albocàsser en una de les seues poques arribades a porteria de la segona part, marcava el 3-0 que sentenciava el partit.

Aquest proper diumenge 22 de novembre, derby de proximitat, Vilafranca-Benassal al Serrito a les 16h. La presència de públic als camps, està a l’espera de la reunió que han tindre la Federació i la Conselleria de Sanitat.