L’Amateur del Vilafranca arranca un punt a Albocàsser (1-1)

619

Primer punt de la temporada lluny del Serrito per al CF Vilafranca després d’empatar 1-1 al camp de la Planeta d’Albocàsser el passat diumenge 3 de març.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Bruno, Hector, Mateu, Nicolas, Jesus, Ivan, Edo, Enric, Planell i Borja.

També van participar Gabi, Sergi, Adrian Andrés i Jorge.

Partit molt seriòs dels vilafranquins en un camp molt sec i irregular. Els visitants van fer un bon treball en defensa i l’Albocàsser va tindre la seua primera ocasió al minut 22 amb una gran parada d’Adrian que va enviar a còrner. Al minut 25 arribaria l’1-0 amb una jugada amb un pèl de fortuna per als locals, xilena a l’interior de l’àrea i un jugador local rematava en planxa de cap quasi al costat del pal.

Fins al descans, el partit es va trabar amb moltes faltes i l’àrbitre va començar a traure targetes, expulsant a Jesus per doble groga. Jugant 11 contra 10 va arribar el gol de l’empat per al Vilafranca, bona jugada individual de Borja que arribava a línea de fons i la seua centrada la rematava Planell a la xarxa. Després l’Albocàsser també es va quedar amb 10 jugadors.

La segona part va ser de domini vilafranquí, amb poques aproximacions de l’equip local. Edo cap al minut 60 va tindre una bona ocasió pero el seu xut va eixir fora i al descompte Borja es va plantar sol davant el porter que va poder aturar el seu intent de vaselina.

Així 2 partits seguits bastant seriosos del Vilafranca on s’han encaixat menys gols que en jornades anteriors.

El proper partit serà al Serrito davant el Rosell el diumenge 10 de març a les 16 hores.