L’Amateur del Vilafranca arranca la lliga puntuant a Xert (2-2)

599

El CF Vilafranca iniciava la temporada 2019-2020 al Camp de Les Forques de Xert empatant 2-2 el diumenge 15 de setembre.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Bruno, Hector, Mateu, Nicolas, Andreu, Adrian Gil, Gabi, Jorge Porcar, German i Planell.

També van jugar Borja, Ivan, Sergi i Jesus.

Partit molt disputat en el qual el Vilafranca li va cedir el protagonisme al Xert.

Els vilafranquins es van avançar al marcador amb un gol de Planell als 12 minuts de partit. Després, el Xert va buscar el gol de l’empat, amb els visitants defensant-se i bones parades d’Adrian Monfort.

A la segona part, els locals empataven al minut 49 pero 6 minuts després German aprofitava un baló al travesser de Gabi per anotar l’1-2.

Al minut 79 Mateu era expulsat per doble amonestació i el Xert va tindre més opcions fins que al minut 84 arribava el definitiu 2-2.

El proper partit serà al Serrito davant el Catí, segurament diumenge 22 de setembre a les 17’30h.