L’Amateur del Vilafranca aconsegueix la primera victòria de la temporada a Canet (1-2)

732

El Vilafranca sumava els primers punts de la temporada guanyant 1-2 a Canet el passat diumenge 7 de novembre.

L’11 inicial el van formar Mihai, Nicolas, Javi Nadal, Victor Garcia, Eric, Andreu, Pau, Adrian Gil, Jorge Porcar, Borja i Enric Beltran.

També van jugar Sergi, Ivan, Gonzalo, Alejandro i Jesus.

Vesprada molt ventosa al Camp de Les Comes de Canet. Els vilafranquins van jugar a favor del vent en una primera part amb poques ocasions per part dels dos equips. El Canet es va quedar amb 10 al minut 40 per doble amonestació.

A la represa el Vilafranca va tindre 3 bones oportunitats per avançar-se al marcador amb 2 remats al pal de Pau i Andreu i un xut de Gonzalo que va ixir fora per poc. Pero seria el Canet el que marcaria primer al minut 71. Una bona jugada colectiva la culminava Nicolas per fer l’1-1, era el minut 82.

D’ací al final, els locals van buscar el gol de la victòria amb 2 bones intervencions de Mihai, també una gran parada del porter evitava el gol de Borja. Al minut 93, els jugadors de camp del Canet pujaven a rematar un corner, la defensa vilafranquina refusava i Borja iniciava una cursa en solitari d’uns 45 metres per driblar al porter i marcar a porta buida l’1-2.

Així, els de Javi Nadal aconseguien una victòria molt necessària i segueixen millorant com van demostrar al partit anterior.

El proper partit serà al Serrito davant el Vall d’Alba el diumenge 14 de novembre a les 16h.