L’Amateur del Vilafranca acaba la primera volta sumant un punt a Rossell (1-1)

673

L’Amateur del Vilafranca tancava la primera volta de la lliga al Grup 1 de Segona Regional sumat un punt després d’empatar 1-1 a Rossell en la ventosa i freda vesprada-nit del dissabte 21 de gener.

L’11 inicial el van formar Ruben, Enric, Hector, Mateu, Nicolas, Adrian Gil, Ramon, Ivan, Borja, Miguel i Gonzalo.

També van jugar Pau i Edo.

A la primera part, el joc va estar prou equilibrat. Els vilafranquins van tindre 2 clares ocasions de gol amb bones parades del porter a tir de falta de Ramon i altre xut de Miguel. El Rossell no va arribar amb massa claritat a porteria.

A la segona part, els locals en un contraatac i una jugada molt ràpida feien l’1-0. Després els locals van ser dominadors fins al minut 70, amb el Vilafranca sabent patir en defensa. Al darrer quart d’hora, els de Toni Mallén va buscar amb insistència la porteria, obtenint el premi del gol amb l’acció culminada per Adrian Gil al minut 86.

El proper partit serà a Càlig aquest dissabte 28 de gener a les 16h.