L’Amateur del Vilafranca acaba empatant amb el Vinromà un partit que tenia perdut i guanyat (3-3)

839

Tercer empat seguit a casa de l’Amateur del Vilafranca, després del 3-3 davant el Vinromà el passat diumenge 20 de febrer.

L’11 inicial el van formar Mihai, Eric, Nicolas, Mateu, Jorge, Alejandro, Porcar, Javi Nadal, Borja, Enric i Gonzalo.

També van participar Edo, Ramon, Andreu i Gabi.

Els vilafranquins van eixir molt gelats i el Vinromà al minut 20 ja guanyava 0-2.

Amb el pas dels minuts, els locals van millorar i arribarien ocasions per a Gonzalo i Porcar que no van poder materialitzar. Edo a poc del descans en un llançament llunyà anotava l’1-2.

A la segona part, el Vilafranca empatava el partit amb un penal que transformava Borja i que significava l’expulsió del porter visitant. Després ocasions per a tots dos equips, Borja al 87 faria el 3-2 pero un penal en una acció sense perill suposava el definitiu 3-3. Al descompte fins a 3 clares ocasions per als locals que no podien materialitzar.

El proper partit serà a Cabanes davant el Benlloc, possiblement diumenge 27 de febrer a les 17h.