L’Amateur del Vilafranca acaba el 2018 amb derrota davant l’Atzeneta (0-2)

532

El Vilafranca va tancar 2018 perdent 0-2 amb l’Atzeneta el dissabte 29 de desembre.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Adrian Gil, Hector, Andreu, Mateu, Pau, Ivan, Jorge, Edo, Adrian Andrés i Planell.

També van jugar Bruno, Jesus, Pablo Pitarch i Ximo.

L’equip va presentar algunes variacions pel que fa a la ubicació dels jugadors al terreny de joc i van haver millors sensacions que al partit de Benassal.

Adrian Andres va poder fer l’1-0 cap al minut 15 amb una bona parada del porter visitant. L’Atzeneta també va disposar d’una clara ocasió que va ixir fora.

A poc per al descans, es va anul·lar un gol dels locals per un fora de joc dubtós a Planell.

Quasi només començar la segona part, arribaria el 0-1 en una acció de mala sort, després d’una centrada lateral, el porter Adrian refusava i el baló impactava en Hector per entrar dins la porteria. Amb el marcador a favor l’Atzeneta tindria alguna ocasió més per sentenciar el partit, pero no va ser fins al minut 85 quan arribaria el definitiu 0-2. Els vilafranquins disposarien de poques oportunitats en aquesta segona part.

El proper partit serà a Tírig el cap de setmana del 12 i 13 de gener.