L’Amateur del Vilafranca supera l’Albocàsser al Serrito i torna al liderat (3-0)

241

El CF Vilafranca torna a ser el primer classificat del grup 1 de Segona Regional després de derrotar per 3-0 a l’Albocàsser el passat divendres 10 de març al camp del Serrito.

L’11 inicial va ser Ruben, Nicolas, Andreu, Hector, Jaime, Angel, Adrian Gil, David Ahicart, Miguel, Borja i Edo.

També van jugar Gonzalo, Ivan i Jorge Porcar.

El partit es va posar molt prompte de cara per als locals, ja que una bona passada de David Ahicart l’aprofitava Borja per fer l’1-0 als 100 segons de partit. Després van haver poques ocassions, sent la més una rematada prop de la línia que Adrian Gil no va poder concretar després d’una bona centrada de Miguel.

A la segona part, Miguel feia el 2-0 amb un llançament des de fora de l’àrea que sorprenia al porter visitant. A partir d’ahí, el Vilafranca va seguir atacant i Gonzalo de cap al minut 80 marcava el definitiu 3-0.

El proper partit serà a Vilafamés el cap de setmana del 25 i 26 de març.