L’Amateur del Serrito guanya al Benassal al descompte gràcies al doblet de Borja (2-1)

871

L’Amateur del Vilafranca continua una setmana més al front de la classificació del grup 1 de Segona Regional, després de superar per 2-1 al Benassal el passat diumenge 15 de gener.

L’11 inicial va estar format per Ruben, Enric, Hector, Victor Garcia, Nicolas, Angel, Adrian Gil, Ramon, Borja, Miguel i Edo.

També van jugar Gonzalo, Ivan i Mateu.

El Benassal va tindre una ocasió clara als 3 minuts de joc que Ruben enviava a corner.

Amb el pas dels minuts, el Vilafranca va passar a ser el dominador del partit i Borja en una gran jugada personal marcava l’1-0 al minut 35.

Quasi només començar la segona part, Miguel va poder marcar el 2-0 pero una gran mà del porter benassalenc ho va evitar.

Els vilafranquins buscaven el 2-0 pero va arribar l’1-1 al minut 73. Els locals van tindre 10 minuts finals molt bons en atac i arriscant en defensa, obtenint el premi a la darrera jugada del partit quan una centrada de Miguel per banda dreta la culminava Borja per fer el definitiu 2-1 amb un Serrito que va esclatar d’alegria.

El proper partit serà a Rossell, per tancar la primera volta de la competició, de moment l’horari a la web de Federació es diumenge 22 a les 16’45 pero des del club rossellà apuntaven a la possibilitat de jugar dissabte 21 a partir de les 19 o 19’30 hores.