L’amateur del C.F. Vilafranca derrota a Albocàsser

568
El CF Vilafranca va trencar la seva mala ratxa de resultats en derrotar al quart classificat Albocàsser al Serrito per 2-0 el diumenge 19 d’abril. Alineació: Vidal, Nicolas, Alejandro, Hector, Hector Artola, Javi, Pablo Tena, Edo, Adrian Andres, Pablo Andres, Jordi i Christian. També van jugar Pablo Pitarch, Ismael, Adrian Fabregat i Adrian Vicente. A la primera meitat, els vilafranquins es van avançar al marcador amb un gol de Christian als 11 minuts. Després l’Albocàsser va dominar amb claredat i Vidal va fer 5 parades de mèrit per aconseguir arribar al descans 1-0. A la segona part els d’Anselmo Martinez van millorar molt i Edo al 53 aconseguia el 2-0. El partit es va equilibrar i tots dos conjunts van tenir les seves oportunitats però el marcador ja no es va moure. El proper diumenge 26 d’abril, partit a Xert a les 17 hores.