L’alumnat d’infantil, primer i segon de primària de Morella iniciarà el curs a l’Espai Firal

643
L’alumnat d’infantil, primer i segon de primària de Morella iniciarà el curs a l’Espai Firal
PUBLICITAT

La finalització de les obres de millora a l’interior de l’edifici obliga a realitzar aquest canvi durant els primers dies
La direcció del CEIP Mare de Déu de Vallivana ha informat les famílies sobre aquesta situació

Morella, 3 de setembre de 2021 – El dimecres 8 de setembre comencen les classes als centres educatius de Morella. Així, l’alumnat de P3, P4, P5 d’infantil, primer i segon de primària, iniciaran aquest nou curs a l’Espai Firal a causa dels últims treballs en l’interior de l’edifici del CEIP Mare de Déu de Vallivana. Cal recordar que aquest centre està immers en les obres de millora i ampliació de les instal·lacions educatives, de manera que durant els primers dies no es podran utilitzar algunes aules de l’edifici. Així, des de la direcció del centre s’ha informat les famílies d’aquest canvi temporal.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “l’últim curs i aquest que ara començarà estan marcats, a Morella, tant per la COVID-19, com per les obres de millora del col·legi” i ha afegit que “durant l’estiu s’han realitzat les actuacions en l’interior de l’edifici, però falten alguns remats que es fan incompatibles amb l’ús de les aules de la planta baixa d’aquest”. L’edil ha explicat que “en coordinació amb la direcció del centre, hem decidit que l’alumnat d’infantil i primers cursos de primària s’ubicaran a l’Espai Firal mentre finalitzen els treballs”. Ana ha comentat que “s’adaptarà aquest espai per albergar les classes i el pati, ja que és un lloc ample i pròxim al centre educatiu”. Finalment, ha volgut “agrair la direcció del centre la coordinació i treball per a trobar aquesta solució temporal a l’inici del curs”.

Cal recordar que es tracta d’una actuació que compta amb un pressupost d’1.500.000 euros per a la millora d’infraestructures educatives dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. D’aquesta manera, amb el projecte es pretén ampliar el nombre d’aules, així com altres reformes que necessita l’edifici per a millorar l’accessibilitat, la instal·lació elèctrica, la calefacció, l’aïllament i el mobiliari.

Per acabar, també s’ha informat les famílies sobre els protocols i horaris d’entrada i eixida del centre per a evitar aglomeracions i contagis de la COVID-19. Així, l’entrada al serà a les 8.55 hores i l’eixida a les 12.55 hores per a l’alumnat de l’Espai Firal. La resta de l’alumnat, des de tercer fins a sisé de primària, acudiran al CEIP Mare de Déu de Vallivana per la porta principal a les 8.50 hores i l’eixida serà a les 12.50 hores. L’alumnat que utilitze el servei de menjador eixirà a les 15.00 hores per la porta principal del centre.