L’alumnat de Vistabella s’inicia en l’escalada al rocòdrom municipal

70
PUBLICITAT

L’alumnat de l’aulari de Vistabella del Maestrat, pertanyent al CRA Penyagolosa, ha participat en una nova acció esportiva al recentment estrenat rocòdrom del poble. El consistori ha finançat la contractació d’especialistes de l’empresa Viu Natura, els qui han ensenyat les primeres tècniques i lliçons als més menuts del poble.

L’objectiu, com ha explicat el regidor d’Esports del municipi, Christian Trilles, és “promoure la pluralitat d’esports en Vistabella i posar a disposició de les noves generacions les infraestructures i els coneixements necessaris. Així, durant els últims anys hem apostat per augmentar l’oferta esportiva, i amb aquestes classes volem motivar a continuar aprenent nous esports i perfeccionar-los”.

Durant els últims anys, en Vistabella del Maestrat s’han activat diferents línies de promoció d’esports d’aventura, entre les quals es compta la creació del rocòdrom. A més, el consistori també ha aconseguit l’homologació de zones d’escalda en roca i ha creat una nova via ferrata a escassos minuts del poble amb parts especials com una escala al cel. “Som un poble de muntanya on es practica molt d’esport i, al mateix torn, molt variat. Volem preservar aquest tresor i fomentar les diferents opcions per a tot el veïnat i els milers de persones que arriben cada any al poble”, descriu Trilles.