L’alumnat de La Torre d’en Besora demana la rehabilitació de la Torre que dona nom a la localitat

852
PUBLICITAT

Els alumnes i les alumnes de l’aulari de La Torre d’en Besora del CRA  Aiguaneu han visitat l’ajuntament per a fer una proposta reivindicativa de millora del patrimoni local. I és que, els xiquets i xiquetes han demanat a l’alcalde, David Vicente Segarra, que l’Ajuntament busque ajudes i subvencions de les administracions competents per a dur a terme la rehabilitació de la Torre que dona nom al municipi. “Amb la millora volen que el nostre poble tinga un moment que l’identifique, i quin millor que aquell que li dona nom” indica l’alcalde.

Així mateix, una vegada rehabilitada i llista per al seu ús, l’alumnat ha sol·licitat que la Torre puga utilitzar-se per a realitzar esdeveniments culturals com a exposicions. “Des de l’Ajuntament estem molt contents amb la iniciativa que han tingut alumnat i professorat de l’aulari del CRA i ens agradaria que aquest tipus d’activitats i visites continuen produint-se el pròxim curs. Estem encantats d’escoltar les propostes dels nostres xiquets i xiquetes i intentar dur-les a terme sempre que podem” afirma David Vicente Segarra.

Durant la visita s’ha aprofitat per a donar a conéixer als xicotets el funcionament de l’ajuntament i les diferents figures que el componen. A més, tots els xiquets i xiquetes participants han pogut signar en el llibre d’honor de l’Ajuntament. “Hem volgut fer-los saber que l’ajuntament és la casa de tots i totes i que la tenen oberta sempre que la necessiten” finalitza l’edil.