L’Alt Maestrat prepara el final de l’estiu amb ioga, festa i cursets

699
PUBLICITAT

Nota de premsa d’Alt Maestrat Human Land

-Últimes festes d’estiu

L’estiu ja veu el seu final i amb ell van concloent les festes populars dels diferents pobles que formen el territori Human Land. Després del festeig recent a Catí, Ares, Albocàsser i Culla, ara és el torn de Benassal. La germanor i el festeig estaran més que presents esta setmana gràcies a les activitats que acompanyen les seues festes d’Agost 2022. D’entre tots els actes programats per a estos dies, destaquen la missa i processó en honor a Sant Cristòfol, el ball pla, les embolades i sopars de bou, el concurs de retalladors i el correfoc. També cal fer especial menció a un dels actes que més visitants i amants mou: la novillada. Així, diumenge 4 de setembre tindrà lloc el Primer Trofeu ‘La Avellana de Oro’ amb toreros de Pamplona, Almassora, Culla, Castelló i l’Alcora.

-Fotografia, ioga, art i informàtica

D’entre totes les activitats que es duran a terme en els pobles de la comarca sempre destaquen els cursets i la cultura, que ambdós combinen temàtiques des del respecte i l’admiració, esta volta, per les dones.

Albocàsser, Benassal i Culla, d’entre altres pobles, es convertiran en un espai segur per a treballar el cos i les emocions amb els tallers i sessions de ‘Espai Dona’, un conjunt d’activitats dirigides a les dones de l’entorn rural.

A partir de l’1 d’octubre i fins al 4 de desembre, Albocàsser, Benassal i Culla també impartiran classes d’informàtica per tal de lluitar contra la bretxa digital de gènere. Així, s’aconseguirà augmentar de manera generalitzada els coneixements tècnics de les dones de la localitat amb ferramentes que estan a l’ordre del dia.

El ioga també serà un dels plats forts en el poble d’Albocàsser gràcies a les classes gratuïtes que ajudaran a millorar la meditació i l’alliberament del cos.

Per últim, la fotografia envaeix les xarxes socials amb els resultats del concurs ‘La Bella Culla’, celebrat mesos enrere. Esta semana l’obra del veí de les Useres, Saúl Bernat Ribés, anomenada ‘A poqueta nit’ mostra l’entrada de la nit en el màgic poble.

-Les visites guiades mai paren

Com ja és costum i tradició, l’Oficina de Turisme de Culla seguirà oferint les seues populars visites guiades per la famosa i misteriosa ruta templària que recorre els carrers de Culla.

I Ares també oferirà esta setmana visites guiades al nucli urbà per descobrir la seua meravellosa història, el ‘Museu de la Cova’, l’església i la presó.