L’Alt Maestrat Human Land, focus de la cultura provincial

491
PUBLICITAT

El passat cap de setmana, el territori Alt Maestrat Human Land, integrat per Albocàsser, Ares, Benassal, Catí i Culla va ser, de nou, l’epicentre de la cultura en la zona gràcies a les diverses activitats programades des dels Ajuntaments i les Oficines de Turisme.

Així, Benassal ha viscut de manera intensa les seues festes patronals amb especial èmfasi en la presentació de les reines i dames 2022. En el municipi tampoc han cessat les visites guiades, com les realitzades a la Torre de la Presó o al Forn de Dalt.

A Albocàsser, després d’un començament d’agost marcat per les festes patronals, a poc a poc la calma ha tornat a la localitat i aquest passat dissabte es va celebrar el concert de Llevant Academy a l’auditori local. Quant a Ares, s’han oferit visites guiades al nucli urbà i a les pintures rupestres de la Cova Remígia i el Cingle de la Mola Remígia, un dels grans atractius turístics de la província i declarades patrimoni de la humanitat de la UNESCO.

Culla ha tornat a veure els seus carrers plens de visitants intrigats pel seu passat templer i viscut l’espectacle ‘Mr. Blue Sky’ de La Fam Teatre.

Així mateix, Catí ha canviat la cultura i la festa de jornades prèvies amb les festes patronals a l’esport, ja que s’ha celebrat una nou encontre del XLV Trofeu de l’Avellà.