L'Alt Maestrat es promociona a la Comunitat Valenciana
L'Alt Maestrat es promociona a la Comunitat Valenciana

Alt Maestrat Human Land, compost per Catí, Culla, Benassal i Ares ha editat fullets informatius sobre el territori. L’acció es duu a terme dins de les activitats promogudes pel Pla de Competitivitat Turística, Alt Maestrat Human Land, promogut per l’Associació Intermunicipal Catí, Culla, Benassal i Ares del Maestrat, amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Provincial de Turisme.

Així, es van a repartir 10.000 fullets en castellà, valencià i anglès en diferents hotels i operadors turístics de la Comunitat Valenciana. D’aquesta forma, turistes i residents de tota la Comunitat podran acostar-se als secrets del territori Human Land i animar-se a conèixer-ho en persona.

En els fullets s’inclou informació sobre els diferents recursos turístics i patrimonials dels quatre municipis d’Alt Maestrat Human Land així com d’altres localitats de la comarca de l’Alt Maestrat. Així mateix, també es ressalta la gastronomia de la zona –amb la tòfona i la qualitat de l’aigua mineral natural- i els bells paisatges naturals. Finalment, s’ofereixen els contactes de les oficines de turisme de Catí, Benassal, Ares i Culla.