L’Alt Maestrat demana a la Conselleria d’Educació la implantació del batxillerat

684
PUBLICITAT

Els alcaldes d’Albocàsser, Antonio Querol; Ares, Abelardo Tena; Benassal, Mari Luz Monterde; Catí, Pablo Roig; Culla, Víctor Fabregat; Vilar de Canes, Aurelio Pitarch i La Torre d’en Besora, David Vicente, han signat el Manifest per l’Educació a l’interior de l’Alt Maestrat.

Els ajuntaments pertanyen a la Mancomunitat Alt Maestrat que està aglutinant les demandes educatives d’aquestes poblacions.

El document ha sigut remès al conseller d’Educació, Vicent Marzà, a qui han sol·licitat una cita per a explicar els detalls de la demanda.

En el mateix, sol·liciten a la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana la implantació del batxillerat en la comarca. El seu principal objectiu és “fixar la població en el territori i evitar la despoblació que estem patint”.

Els edils han manifestat que “existeix una deficiència important en el mapa escolar en aquesta zona, la qual cosa obliga als nostres alumnes a realitzar llargs desplaçaments, la qual cosa repercuteix en la qualitat de l’ensenyament que reben”.

Per aquests motius sol·liciten la implantació d’una línia de batxillerat en la comarca.