L’Alt Maestrat aposta pel transport compartit per fer front a la contaminació

170
PUBLICITAT

La comarca de l’Alt Maestrat ha creat un grup de whatsapp autogestionat per compartir cotxe. Per poder unir-se cal clicar aquest enllaç https://chat.whatsapp.com/LT8uqbA3fYxAHHjepj9SkE 

Aquest projecte s’anomena AltMaestCar, i té dos clars objectius marcats, generar una xarxa de transport compartit que puga ajudar a garantir el dret a la mobilitat, i estalviar despeses i contaminació.

Per a fer un bon ús del grup, s’han establert una sèrie de normes. Primer, que només es pot enviar pel grup la publicació de l’oferta de viatge o de la demanda. Segon, que aquell contacte entre conductor i viatjant es portarà a terme en una conversació per missatge privat.

També, s’ha establert que els preus es podran aclarir tant en la publicació com per privat. I finalment, que anualment se celebrarà una reunió oberta a tot el món per a avaluar el funcionament del grup i millorar-lo.
A més, per a aquella gent que es desplaça de manera ordinària, s’ha creat aquest document perquè siga més fàcil l’ús del grup https://docs.google.com/spreadsheets/d/1AMniOnojINp-HgkxUfjvieF15jFnyT1tmamudsRfgrk/edit?usp=sharing