L’Alt Maestrat acollirà dos campus de futbol aquest estiu

281
Campus a Tírig

Tírig, Catí i Benassal acolliran dos campus de futbol el proper estiu. A Tírig i Catí el Club Alt Maestrat, que agrupa des de benjamins a cadets de la comarca. L’activitat s’iniciarà a Tírig entre el 13 i el 25 de juliol amb les categories benjamí i aleví. El campus continuarà a Catí amb les categories infantil i cadet.

L’horari serà des de les 9 a les 13h i el preu de 60 euros. Els federats amb el club Alt Maestrat pagaran 50 euros. A més de l’horari hi haurà possibilitat d’acollida abans i després de les activitats.

A més del futbol s’han previst gimcanes i pràctiques d’altres esports.

D’altra banda l’Ajuntament de Benassal i Futur, assessorament esportiu, han organitzat un campus de futbol infantil per al pròxim mes de juliol. Podran participar els xiquets i xiquetes nascuts entre 2000 i 2009. El campus es desenvoluparà en les instal·lacions de la localitat en horari matinal, entre les 9.30h i les 13h. El campus es desenvoluparà durant dues setmanes. Del 6 al 10 de juliol i del 13 al 17 de juliol. Estarà atès per monitors titulats que ensenyaran als alumnes entrenament tècnic-tàctic mitjançant jocs amb pilota, entrenament específic per a porters, jocs de finalització i partits condicionats.

Campus Futbol Benassal
Campus Futbol Benassal

El preu per a una setmana és de 50 euros i si els alumnes participen durant dues setmanes serà de 95.