L’Aleví del Vilafranca empata amb el Vinaròs B i segueix depenent d’ell mateix a la darrera jornada de lliga (4-4)

691

Vibrant partit d’Alevins al Camp del Serrito entre el Vilafranca i el Vinaròs D que acabaria 4-4 el passat dissabte 6 de juny.

Els vilafranquins van marxar al descans guanyant 3-1 amb 2 gols de David i 1 d’Ivan.

Als segons 30 minuts, els visitants van capgirar el marcador fins al 3-4 i a 5 per al final David anotava el 4-4 definitiu.

El proper diumenge 13 de juny, últim partit de lliga al camp de L’Alcora B, a les 10 del matí.

Els de Jesus Fabregat seran campions de la Fase Or primer any Aleví C grup 1 si guanyen o igualen el resultat obtingut pel Vall d’Alba B al camp del Vinaròs D.