L’Aleví del Vilafranca derrota L’Alcora B en un gran partit i començarà líder la segona fase (5-2)

710

L’Aleví del Vilafranca s’imposava per 5-2 a L’Alcora B al Camp del Serrito el passat diumenge 2 de maig. Molt bona afluència de públic en la seua tornada als camps.

Els vilafranquins van eixir molt concentrats i van fer una molt bona primera part.

David marcava l’1-0 al minut 11 i Ivan amb un remat acrobàtic marcava el 2-0. Al minut 19, els alcorins retallaven distàncies. A 6 minuts del descans, Oriol posava el 3-1 per als vilafranquins.

Els segons 30 minuts van ser molt disputats. Darius de vaselina feia el 4-1 al minut 43, després L’Alcora B marcava el 4-2 i acte seguit Nacho sentenciava amb el 5-2. El porter visitant va fer molt bones parades als darrers minuts de partit.

Així, l’equip de Jesus Fabregat acaba primer la lliga Aleví primer any C grup 1, un resultat extraordinari amb molts jugadors en edat benjamí.

Ara començarà la segona fase amb la Lliga Or, a una volta amb els sis primers classificats junt a Alcora B, Vall d’Alba B, Les Palmes, Vinaros D i Moreres.