L’Aleví del Vilafranca campió de lliga tot i perdre a Alcora (3-2)

1219

L’Aleví del Vilafranca ha guanyat la lliga Aleví Primer Any C Castelló grup 1, després de la derrota del Vall d’Alba B al camp del Vinaròs D per 3-2.

A l’últim partit de lliga els de Jesus Fabregat perdien 3-2 a L’Alcora, en un matí amb temperatures fregant els 30 graus.

Al descans el marcador era 1-1 gol de Noel. Als segons 30 minuts, els alcorins es van situar 3-1 i a l’última jugada del partit Oriol feia el 3-2.

Així, espectacular temporada de l’Aleví, que ha comptat amb 5 jugadors que debutaven al futbol federat.

Només han perdut un partit al Serrito en tota la temporada.

La classificació molt apretada i amb molta tensió als partits de la fase Or. Els vilafranquins han sumat 34 punts, el Vall d’Alba B 33, L’Alcora B 31 i Les Palmes Castelló i Vinaros D amb 28 i el Moreres 20.

El balanç final ha sigut de 16 partits jugats, amb 11 victòries, 1 empat i 4 derrotes, 70 gols a favor i 41 en contra.

Ivan amb 23, David amb 17, Noel amb 12 i Oriol amb 6 han estat els màxims golejadors.