L’alcaldessa socialista de La Serratella perd la subvenció de 25.000 euros que va obtindre el PP per a atraure al turisme d’autocaravanes

130
PUBLICITAT

El portaveu del PP a La Serratella, Alfonso Arín, lamenta que “inversions que sol·licitem com a govern i ens sumen a tots s’acaben perdent per la inacció i falta de treball de qui governa”

La subvenció va ser tramitada durant el mandat del PP que havia previst dotar al municipi d’este punt net per a crear una nova via d’ingressos. “La Serratella perd per primera vegada en la seua història una subvenció perquè qui governa no s’ha posat a treballar”

Nota de premsa del PP

El Partit Popular de La Serratella ha lamentat que l’equip de govern del PSOE que dirigix l’alcaldia haja perdut una subvenció de 25.000 euros per a atraure al municipi el turisme d’autocaravanes.

Tal com relata el portaveu del PP a l’Ajuntament de La Serratella, Alfonso Arín, “l’ajuda es va sol·licitar durant el passat mandat, quan governava el PP, amb l’objectiu de crear una nova font d’ingressos a la localitat a través de la instal·lació d’un punt net”. “Vam creure que esta era una bona iniciativa per a crear vida al nostre poble perquè som conscients de la necessitat de lluitar dia a dia contra l’amenaça de la despoblació”.

Les eleccions del passat 28 de maig van canviar el color polític de la corporació i amb això els projectes i idees per al municipi. “El Partit Socialista ha provocat una pèrdua econòmica de 25.000 euros i és la primera vegada que el poble perd una subvenció. Amb això també s’ha anat al trast la possibilitat de comptar amb una infraestructura que sempre vam creure que era interessant per a atraure visitants al nostre poble”.

“Des del PP continuarem apostant per propostes i idees que sumen el conjunt del municipi. Continuarem reivindicant l’esforç i el compromís per a evitar perdre ajudes ja concedides com ha sigut este cas”, ha relatat Alfonso Arín. “Perquè ningú amb sentit comú pot entendre que aquelles ajudes concedides s’hagen de retornar perquè no s’executen per part de qui governa”.

“Si ens han triat els nostres veïns és per a treballar per ells i no per a perdre oportunitats com ha ocorregut amb este punt net per a les autocaravanes”. “Des del PP continuarem treballant per allò que demanda la nostra població i defensant la solució als seus problemes i el desenvolupament que genere futur i benestar”, ha conclòs el regidor del PP.