L’alcaldessa de Vilafranca confinada després de donar positiu per Coronavirus

384
Comunicat de l'Ajuntament de Vilafranca
Comunicat de l'Ajuntament de Vilafranca

Nota de premsa de l’Ajuntament de Vilafranca

-Silvia Colom ha estat aïllada en tot moment i es troba amb bon estat de salut

-En una primera PCR va donar negatiu i en la segona prova realitzada ha donat positiu

L’alcaldessa de Vilafranca, Silvia Colom, està confinada i aïllada al seu domicili després d’haver donat positiu per Coronavirus en una prova PCR practicada el dissabte 3 d’octubre.

L’alcaldessa ja estava confinada al seu domicili des de la setmana passada després d’haver estat en contacte amb una persona que havia donat positiu. Per aquest motiu Silvia Colom ja havia estat sotmesa a una prova PCR que va donar negatiu. No ostante, mantenia el confinament preventiu seguint les indicacions mèdiques.

La primera edil de la localitat es troba amb bon estat de salut i seguint les indicacions mèdiques. Des del primer contacte amb la persona que va donar positiu Silvia Colom ha romàs al seu domicili particular sense tenir cap contacte fora d’ell.

Abans de fer-se públic aquest comunicat l’alcaldessa ha comunicat la situació a l’equip de Govern i als portaveus dels grups polítics representats a l’Ajuntament de Vilafranca.

Durant aquests dies l’alcaldessa segueix treballant des del seu domicili i resolent els temes el dia a dia del municipi a través dels mitjans telemàtics.