L’alcaldessa de Benassal demanda millores en les carreteres a la Diputació

52
PUBLICITAT

-Pintar la senda per als vianants entre la Font d’En Segures i el Rivet, voreres en les entrades des de Castelló i Vilafranca, passos elevats en el col·legi, millorar el vial Benassal-Vilafranca i poda de les herbes i arbustos, algunes de les peticions

L’alcaldessa de Benassal, Elia García, ha mantingut una trobada amb el vicepresident i diputat provincial de Carreteres, Héctor Folgado, amb l’objectiu d’abordar diverses millores en les carreteres de la localitat, diverses de les quals són competència de la Diputació de Castelló. La reunió s’ha celebrat a petició de l’alcaldessa de Benassal després de recopilar les necessitats viàries del municipi.

Elia García ha incidit en la necessitat de millorar el vial que unix Benassal i Vilafranca, una carretera estreta, molt revirada, amb problemes en la conservació del ferm i afectada per les alteracions que provoquen els arbres plantats en els laterals, les arrels dels quals provoquen irregularitats en l’asfalt. Així mateix ha plantejat al vicepresident la millora de la seguretat en les entrades de la localitat, tant des de Castelló com des de Vilafranca. Elia García ha exposat la necessitat de construir voreres als costats de la calçada. També s’ha abordat la poda dels arbustos i herbes en les vores de l’asfalt en les carreteres que són de competència provincial.

En matèria de seguretat viària l’alcaldessa ha proposat crear passos elevats que permeten minorar la velocitat de pas dels vehicles a l’entorn del col·legi i l’IES, ja que els centres educatius se situen al costat de la travessia.

-Passeig Rivet-Font d’En Segures

Davant l’arribada de l’estiu i l’increment de visitants a Benassal l’alcaldessa ha sol·licitat a la Diputació el repintat del passeig per als vianants que voreja la carretera Benassal-Culla, en el tram entre la Font d’En Segures i el Paratge Natural Municipal del Rivet. Este passeig és molt transitat per tots els que gaudixen d’uns dies de descans a Benassal.