L’alcaldessa aborda amb la subdelegada del Govern temes de seguretat, el centre penitenciari i inversions a Albocàsser

112
PUBLICITAT

L’alcaldessa d’Albocàsser, Isabel Albalat, ha mantingut una conversa amb la subdelegada del Govern a Castelló, Antonia García Valls.

En la mateixa l’alcaldessa li ha plantejat la situació que s’ha generat després dels últims robatoris que s’han produït en el municipi. Albalat li ha transmés la necessitat d’intensificar la vigilància i ambdues han coincidit en la importància de la col·laboració ciutadana perquè es denuncie qualsevol infracció o es donen dades a la Guàrdia Civil sobre qualsevol moviment sospitós. Alcaldessa i subdelegada han mostrat la seua confiança en l’actuació dels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat.

Així mateix, l’alcaldessa ha demanat a l’oposició municipal que “no llance missatges d’alarma, ja que la millor manera de resoldre la situació és amb la col·laboració ciutadana i institucional amb les forces de seguretat”.

-Centre penitenciari

D’altra banda, alcaldessa i la subdelegada han analitzat el funcionament del Centre Penitenciari i com es pot millorar la relació del mateix amb Albocàsser perquè la localitat es veja més beneficiada.

Isabel Albalat li ha transmés a Antonia García Valls la necessitat d’escometre les infraestructures necessàries per al proveïment d’aigua al centre penitenciari i també per a dotar a la localitat de les instal·lacions complementàries a este, cas de la nova caserna de la Guàrdia Civil o altres millores que necessita Albocàsser.