L’alcalde de Tírig es reuneix amb el president de la Diputació

611
PUBLICITAT

-Juanjo Carreres sol·licita suport per a la Mostra Prehistòrica

L’alcalde de Tírig, Juan José Carreres, s’ha reunit amb el president de la Diputació, José Martí. A la trobada també ha assistit el diputat provincial de la comarca de l’Alt Maestrat, David Vicente Segarra, al seu torn alcalde de La Torre d’en Besora.

Carreres ha plantejat al president provincial l’interés que té Tírig perquè la Diputació continue donant suport a la celebració de la Mostra Prehistòrica que cada primavera posa en valor, durant un cap de setmana, el patrimoni prehistòric de Tírig amb múltiples activitats.

Així mateix l’alcalde ha repassat amb el president provincial les necessitats més urgents que té la localitat en matèria d’infraestructures viàries i en instal·lacions que requereixen del suport de les administracions. En aquest sentit s’han plantejat temes de carreteres, camins rurals i la necessitat d’adequar el pavelló polifuncional a les exigències actuals.

-Invitació al president

L’alcalde de Tírig ha convidat personalment a José Martí a conéixer Tírig, el Museu i el Barranc de la Valltorta. D’aquesta manera el president provincial podrà conéixer de primera mà la realitat i necessitats de la localitat en tots els àmbits.