L’alcalde de Morella opta a set llocs de treball al seu ajuntament

68
Presa de posesió de l'Alcalde de Morella
Presa de posesió de l'Alcalde de Morella
PUBLICITAT

L’alcalde de Morella, l’independent Bernabé Sangüesa, opta a set llocs de treball a l’ajuntament de la seua localitat. Segons la informació avançada per Cadena Ser, el primer edil, apareix en el llistat d’admesos a les proves selectives per a les places de periodista, ordenança de museus, oficial de brigada, coordinador de cultura, operari de brigada, coordinador de l’oficina de turisme i director de museus. Així ho recull el Butlletí Oficial de la Província (BOP) d’aquest dissabte.

Successor de Rhamsés Ripollés en l’alcaldia de la capital de Els Ports des d’el mes de juny passat, Sangüesa – cap de llista de Independents per Morella en minoria amb els vots del Partit Popular- va posar fi a 32 anys de mandat socialista. “El nostre govern estarà obsessionat amb la transparència, la cura de la terra i l’immens terme de Morella” i va assegurar no anar a la política “por el sueldo, sino por los ideales”, en paraules de José Antonio Labordeta.

Sangüesa sí ha indicat aquest matí que el seu càrrec és “compatible” amb la inscripció en les borses d’ocupació impulsades des de la corporació que presideix. Ho fa, en la seua opinió, per a buscar eixides laborals en un futur.