L’alcalde de Morella li cobra al PSPV fins a un 33% menys per usar el Espai Firal perquè Ximo Puig done un míting

467
PUBLICITAT

El portaveu del PP a l’Ajuntament de Morella, Jesús Lecha, sol·licita informació a l’ajuntament amb l’objectiu de conéixer “les condicions que estableix el PSOE per a cobrar el que li vinga en gana”

El portaveu presenta factures en les quals l’alcalde cobra 1.200 euros a una parella per llogar aquest espai municipal per a celebrar unes noces que en alguns altres casos s’eleva a 1.800 euros però que per al PSPV es va reduir a 900 euros el dia que Pedro Sánchez els va deixar “plantats”

L’alcalde de Morella, el socialista Rhamsés Ripollés, ha cobrat fins a 1.800 euros per llogar el Espai Firal per a la celebració de noces civils però la tarifa es redueix a un 50% si la petició la formula el seu partit per a donar un míting. 

Així es desprén de la informació sol·licitada pel Partit Popular de Morella al consistori i que s’acredita amb factures pel lloguer puntual d’aquestes instal·lacions públiques. “Hi ha parelles que han pagat 1.200 euros, altres 1.800 euros i hem demanat el registre dels pagaments realitzats en els últims anys”. Una petició que el PSOE segueix sense respondre. 

Així ho ha manifestat el portaveu del PP a l’Ajuntament de Morella, Jesús Lecha, qui qüestiona “el cobrament d’aquestes tarifes que no estan subjectes a cap ordenança i que sorprén que per al cas del partit de l’alcalde, el PSPV, es rebaixen al 50%, 900 euros concretament”, tal com ha declarat el portaveu. 

“Hem sol·licitat a l’alcalde de Morella que ens explique en què basa aquests cobraments. Quins criteris s’apliquen per a cobrar aquestes tarifes tan desiguals i en què es regeix per a imposar uns preus o altres perquè resulta sorprenent que per a l’ofici d’un matrimoni es cobre el doble que per a donar un míting polític”, ha manifestat Lecha.

En el PP, “ens presentem a aquestes eleccions amb el compromís de la transparència, amb el desig d’obrir les portes d’un ajuntament que el PSOE confon amb la seua seu política i amb l’objectiu de retornar als veïns la participació i l’escolta activa que mereixen. El canvi el decideix Morella el pròxim 28 de maig”, ha rematat Lecha.