L’alcalde de Morella insta totes les administracions a fer front comú per la N-232

545
N-232
PUBLICITAT
Rhamsés Ripollés remet una carta a tots els alcaldes de la N-232 d’Alcanyís a Vinaròs i als subdelegats del Govern de Castelló i Terol per organitzar una reunió el proper mes de juliol
Vol sumar esforços per desbloquejar la situació de la carretera, ja que ho considera la gran prioritat per a aquestes comarques

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha enviat una carta a tots els alcaldes i alcaldesses de municipis pels quals transcorre la N-232 en el tram Alcanyís-Morella-Vinaròs i als subdelegats del Govern de Castelló i Terol. L’objectiu és celebrar la trobada el proper mes de juliol a Morella per estar informats de la situació actual i fer front comú per desbloquejar la situació d’aquesta carretera, tan important per a la comunicació de les dues províncies i fonamental per al desenvolupament econòmic i social de les comarques del nord de Castelló i les veïnes de Terol. A més, farà extensiva la carta als grups polítics de les Corts Valencianes, les Corts d’Aragó i del Congrés dels Diputats, una volta establerta la data de la reunió.

El primer edil morellà assenyala que “no podem perdre més temps, perquè la millora de la N-232, tant en els trams de Terol com en els de Morella, ha de ser una prioritat per a les administracions, ja que és fonamental per al desenvolupament econòmic d’aquestes comarques”. A més afegeix que “és necessària la màxima suma d’esforços i col·laboració per superar les dificultats, pel que aquesta reunió entre totes les administracions és un bon punt de partida per treballar en aquest objectiu comú”.

La reunió s’espera que servisca per conèixer amb detall l’estat de cada un dels trams pendents de la N-232 i per treballar conjuntament en l’agilització dels diferents tràmits. En aquest sentit, Rhamsés Ripollés assevera que “en la defensa de la millora urgent de la N-232 no ha d’haver discrepàncies de cap partit ni administració, sinó unanimitat en desbloquejar aquest tema, i per això treballarem des de Morella. D’aquí aquesta proposta de reunió amb tots els protagonistes, representants del territori”.

Cal recordar que encara queden tres trams per millorar-se, el de Ràfels-Mont-roig i els de Morella (Morella Sud- la Torreta i Port de Querol). El primer d’aquests ha sofert diverses paralitzacions des dels anys 90. L’última va ser el 2010, després que s’adjudicaren les obres de millora en 2007 per un pressupost de 47 milions d’euros, deu menys que el preu de licitació. Ara, s’ha anunciat la represa de les obres. Pel que fa als trams de la província de Castelló, tots dos es troben encara en tramitacions administratives.