L’alcalde de Morella demanarà a Turespanya el desbloqueig de les obres del Parador de Turisme

549
Reunió alcalde Morella i Secretari Autonòmic de Turisme
PUBLICITAT

L’alcalde ha mantingut converses amb l’empresa adjudicatària de les obres del Parador, Sacyr. A més, ahir va tenir una reunió amb el secretari autonòmic de Turisme, que es va comprometre a reivindicar-lo davant Turespanya. En la trobada, el primer edil també va traslladar la necessitat de promocionar el turisme d’interior i establir col·laboracions

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, van mantenir una reunió de treball ahir a València. En aquesta trobada, el primer edil li va traslladar la necessitat de que la Generalitat Valenciana col·labore amb la localitat dels Ports i reivindique i recolze projectes de gran importància per al futur d’aquesta zona. Un dels temes que es va posar sobre la taula va ser el Parador de Turisme, ja que des del consistori morellà s’espera que la seva situació es desbloquege d’una vegada per totes, després de la paralització que ha patit durant els últims 4 anys.

Rhamsés Ripollés assenyala que “el Parador de Morella és un projecte de gran rellevància per al futur de la comarca i la Generalitat Valenciana ha de donar-li suport i reivindicar-lo, ja que seria el primer parador construït en democràcia a la Comunitat Valenciana, i no obstant això, hem vist com en els últims anys, ningú de la Generalitat l’ha defensat. Esperem que aquesta situació siga totalment diferent amb aquest nou govern”. El primer edil considera que “ja s’ha perdut massa temps, però mantenim l’esperança de que es reprenga el projecte, ja que en les últimes setmanes s’estan produint diferents reunions que no havien tingut lloc en els últims anys”. En aquest sentit, cal assenyalar que l’empresa Sacyr, adjudicatària de la construcció d’aquestes instal·lacions, ha realitzat diferents visites a Morella en els últims dies i l’alcalde ha mantingut converses amb aquesta, que continua treballant amb Turespanya per desbloquejar el projecte. Rhamsés Ripollés traslladarà a l’organisme estatal la necessitat de desbloquejar la construcció del Parador i la seva inclusió en els pròxims Pressupostos Generals de l’Estat.

El primer edil morellà conclou que “el Parador de Turisme ha de ser una realitat gràcies a la voluntat i suport decidit de totes les administracions implicades, posant damunt de la taula el que realment importa: el futur de Morella”.

A més d’aquesta important qüestió, l’alcalde de Morella va traslladar a Francesc Colomer la necessitat de que la Generalitat Valenciana promocione el turisme d’interior i que col·labore i treballe, tenint en compte els empresaris de la localitat, per potenciar Morella i la comarca dels Ports com a destinació turística de qualitat. A la reunió també es va abordar la necessitat de tenir projectes turístics i culturals potents, per posar en valor el patrimoni de la localitat i convertir-lo en oportunitats de dinamització econòmica.