L’alcalde de Morella anuncia que tindrà una reunió amb la Presidenta de Turespaña el 5 de juny

322
Rhamsés Ripollés
PUBLICITAT

-La reunió té la intenció de marcar el calendari d’accions perquè el Parador de Turisme de Morella no s’endarrerisca més
-El projecte és molt important per a l’economia de Morella i la comarca dels Ports

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha anunciat que mantindrà una reunió amb la Presidenta de Turespaña i Secretaria d’Estat de Turisme, Matilde Pastora Asian, el pròxim cinc de juny. Aquesta pretén marcar el full de ruta del Parador de Turisme de Morella i establir un calendari concret de les accions necessàries perquè el projecte siga una realitat i no s’endarrerisca més.

La reunió del cinc de juny ve arran de la publicació ahir al BOE de la licitació del projecte bàsic i execució, control arqueològic, direcció facultativa i coordinació de seguretat i salut de les actuacions arqueològiques completes i integrades prèvies a la construcció del futur Parador de Turisme. D’aquesta manera, el Diputat al Congrés, Artemi Rallo, qui ha coordinat la sol·licitud de la reunió, participarà junt al primer edil morellà.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “es tracta d’una reunió molt important i que ha de servir per a desembussar el projecte del Parador de Turisme que porta molts anys estancat”. A més, l’edil ha comentat que “la reunió ha de servir per a clarificar el calendari d’accions que s’han de seguir perquè el projecte siga una realitat al més prompte possible i que no s’endarrerisca més”. Les obres del Parador de Turisme de Morella porten parades des del 2012 i aquesta reunió ha de servir per a “desbloquejar de veres el projecte i que es puguen reprendre les obres prompte” ha afegit l’edil.

El Parador de Turisme de Morella és molt important per a l’economia de la ciutat i de la comarca dels Ports. Tant en la seua construcció, com quan estiga acabat, crearà treball a l’interior de Castelló i serà una eina de lluita contra el despoblament que pateix la comarca dels Ports. A més, un complex d’aquesta envergadura amplia notablement l’oferta hotelera de Morella i la posiciona dins d’un mercat internacional i de qualitat.