L’alcalde de Forcall diu que la Diputació té abandonada la millora de les carreteres de Vallibona, La Mata-Terol i el camí de la Canà

778
Cami de la Canà
PUBLICITAT
Cami de la Canà

-Nota de premsa-

El diputat provincial i alcalde de Forcall, Santiago Pérez, ha denunciat “l’abandonament permanent de la Diputació de Castelló sobre la carretera d’accés a Vallibona, de la qual l’entitat provincial és titular”. Alcaldes i portaveus socialistes, en una reunió mantinguda en aquesta localitat dels Ports analitzar les últimes actuacions de la Institució Provincial dutes a terme a la comarca en aquesta matèria, han criticat “la lamentable gestió que el president Javier Moliner i el Partit Popular fan del diners públics de tots “. A més, “de faltar a la paraula que aquesta mateixa institució va prometre l’alcalde de Vallibona, Juanjo Palomo, de realitzar petites actuacions cada any per anar avançant quilòmetre a quilòmetre fins a la N-232, amb la qual enllaça aquesta carretera”, subratlla Pérez.

El dirigent socialista ha lamentat que “sembla que per a la Diputació són més prioritàries encara les piscines climatitzades a que tot un poble tingui el seu únic accés digne”. “Accés que, per cert,-continua Pérez-és l’únic que tenen per poder anar al metge oa fer gestions administratives”. En aquest sentit, el diputat provincial ha recordat que “recentment s’han concedit ajudes discrecionalment actuacions que en aquesta època de crisi, sense cap dubte, no són tan prioritàries com aquesta, o com alguns trams de la Tinença, en part oblidats” .

Així mateix, els alcaldes socialistes han censurat que “també la carretera de la Mata al límit de província, costat de l’accés d’Olocau, continua com fa més de 30 anys”. “Sembla com si s’hagués congelat aquí el temps”, comenten els alcaldes de la Mata i Olocau, “amb la particularitat que més que una carretera, sembla una continuïtat de pegats que s’han anat posant per tapar forats”, insisteixen. Amb un projecte redactat des de fa anys, els alcaldes d’aquestes localitats, demanen “una carretera, més segura, amb bon ferm i una mica més ampla, ja que amb només un metre més guanyat a la cuneta seria suficient”. A més, la recent notícia que es va a actuar per part d’Aragó des del terme de Cantavieja per Mirambell fins al límit de província, demostra que “per als dirigents del Partit Popular de Castelló hi ha ciutadans de primera i ciutadans de segona”.

Finalment, cal destacar que els dirigents socialistes lamenten que “la Diputació, amb tots els assessors i polítics del Partit Popular que coneixen la situació del camí de la Canà, anunciïn en diaris, a la seva web i en pamflets actuacions en aquesta via que ni es han portat a terme, ni es portaran de moment en aquesta anualitat, llevat que hi hagi una modificació de crèdit “. Per això, Pérez ha assegurat que “més que un descuit sembla una mentida pura i dura a la ciutadania, lamentant que novament aquest estiu la gent que passi per aquesta carretera, haurà d’esquivar sots com és de costum”.