L’alcalde de Forcall demana a la Diputació un pla per instal·lar càmeres als pobles de l’interior

2103
PUBLICITAT

-Diadia-

L’alcalde de Forcall i diputat provincial, Santiago Pérez, ha sol·licitat a la Diputació de Castelló “un pla inversor per dotar de càmeres de trànsit als municipis més petits de la província”.

Pérez, que al seu municipi ha invertit 4.000 euros en la instal·lació de càmeres de seguretat, ha assenyalat que “és un mètode que, a més, serveix per prevenir possibles robatoris a l’hivern, quan en els municipis hi ha menys població”.

El primer edil de Forcall ha incidit que “ja fa temps que plantegem aquesta possibilitat a la Diputació de Castelló, però davant la falta de resposta hem decidit invertir en millorar la seguretat”.

Altres localitats properes a Forcall com Todolella o Villores també compta amb càmeres de trànsit que, a més, permeten realitzar una vigilància en cas de robatoris. En tots els casos la instal·lació de càmeres ha arribat després onades de robatoris. En Forcall, després d’una seqüència de delictes que van tenir lloc el passat hivern, l’Ajuntament va decidir tirar endavant la iniciativa.

L’alcalde de Forcall ha apuntat que “en èpoques hivernals, quan els pobles de l’interior compten amb menys habitants, és quan els lladres aprofiten”.

Les càmeres de trànsit controlen les entrades al municipi “i altres carrers de la població”, de manera que la Guàrdia Civil tenen una eina útil per localitzar vehicles o sospitosos, en el cas que es produeixin actes delictius.