L’alberg La Parreta acull una matinal de Contes Animalats

312
Contes animalats a Vilafranca
Contes animalats a Vilafranca
PUBLICITAT

El paratge natural de l’alberg La Parreta acollia el dissabte, en un assolellat matí de tardor, a Blai Senabre i els seus Contes Animalats. Un recull d’històries on humans i animals conviuen i que van fer riure, gaudir i aprendre els més menuts allí presents.

Senabre va explicar contes tradicionals, altres més moderns i alguns clàssics reinterpretats. Tots ells plens de valors i moralines com l’amistat, el bon tracte, la força dels besos davant els crits o la demostració de que amb les tossuderies no s’arriba enlloc.

Servint-se dels efectes sonors, la mímica i els panells il·lustrats va captar l’atenció de grans i menuts. A banda, també va requerir la participació dels xiquets i xiquetes presents per explicar les seues històries. Tasca que, sense problema, els menuts de Vilafranca van accedir a realitzar.

Alhora Blai Senabre va presentar la seua particular versió del conte popular La cabra Serafina. La història va agradar tant que la majoria dels presents van voler endur-se’l cap a casa adquirint un exemplar.