L’Alberg Fàbrica Giner, Saltapins i Mon d’Animació organtizen quatre colònies d’estiu a Morella

895
Piscina Fàbrica Giner

L’Alberg Fábrica Giner i Món d’Animació s’han unit per oferir les colònies més divertides aquest estiu . Aquest cap de setmana es pot conèixer l’oferta a la fira Petimon que s’organitza al Palau de la Festa de Castelló .

L’Alberg Fàbrica Giner de Morella , al costat del circuit Saltapins , l’aula de jocs tradicionals Fàbrica Giner , la piscina i les instal · lacions esportives , seran la seu de diferents propostes de colònies estivals . Les colònies estan obertes a xiquets i xiquetes de tot Espanya que vulguin participar . Cada programa comptarà amb monitors especialitzats , que faran que l’estada dels més petits sigui agradable i divertida .
Mon d’Animació ha ideat propostes per a diferents edats .
Sòl i Esport : Un cop finalitzat el curs escolar , entre el 23 de juny i el 29 del mateix mes arriba Sol i Esport . Dirigit a nens entre 8 i 12 anys el preu serà de 270 €. Moviment , desplaçament , motricitat , multiaventura , esports , piscina , jocs i molt més , això és el que espera a tots i totes les / els que vulguin participar en aquesta colònia .
+ info : http://www.mondanimacio.com/colonias/sol-y-deporte/
Neoesportistes : A partir del 30 de juny , es presenta Neoesportistes . Una proposta que tindrà com a perfecte aliat al parc d’aventura Saltapins , la piscina i les instal · lacions esportives de la Fàbrica Giner . El programa es destina a nens d’entre 10 i 12 anys . El preu serà de 270 €. El programa inclou jocs esportius i de recerca , piscina , orientació nocturna , astronomia , la visita aSaltapins , dinàmiques de grup i Dance Party
+ info : http://www.mondanimacio.com/colonias/los-neodeportistas/
Naturaestiu : El 7 de juliol començarà Naturaestiu . Fins al 13 de juliol els nens de 7 a 10 anys podran gaudir d’itineraris de natura, astronomia , cursos d’orientació , senderisme , ECOactivitats , reciclatge , tallers de fòssils , piscina i com no el parc d’aventura Saltapins , on el circuit verd està adaptat a nens a partir dels 6 anys .
+ info : http://www.mondanimacio.com/colonias/naturestiu/
Som Riu : Entre el 6 i el 14 d’agost arribarà Som Riu. Amb temàtica lúdica divertirà als joves d’entre 13 i 16 anys . El preu serà de 300 euros . Circ , música i alegria . El programa inclou jocs esportius i de recerca , piscina , orientació nocturna , astronomia , la visita a Saltapins , dinàmiques de grup i Dance Party
+ info : http://www.mondanimacio.com/colonias/som-riu/
Per a tots els programes queden poques places disponibles . Les reserves i informació complementària es poden obtenir a :
http://www.mondanimacio.com/nostres-colonies/