Villores demana la participació dels veïns i veïnes per definir els nous projectes de l’espai social

808
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Villores ha anunciat que després d’inaugurar el nou espai social ‘L’espardenya’, cal definir els projectes i les accions del mateix. És per això que el  consistori ha comunicat que per a posar-ho en marxa cal la col·laboració del màxim nombre de veïns i veïnes.

La casa consistorial ha demanat la resposta a aquestes quatres preguntes: ‘Quines necessitats detectes respecte a la vida cultural social i econòmica de Villores?’, ‘Què podria aportar l’espai social l’espardenya?’, ‘Tens alguna idea de projecte o activitat a desenvolupar a l’espai?’, ‘Com a participant i segons les teues competències, capacitats, disponibilitat o ganes, a quin grup de treball t’agradaria adherir-te?’. Les qüestions s’hauran de contestar mitjançant el següent enllaç web: https://framaforms.org/lespai-social-lespardenya-1616143876 . 

L’Ajuntament també ha anunciat que el 30 de març a les 19 h hi haurà un esdeveniment important en relació al projecte. “En breu seguirem informant”, han comunicat des de la casa consistorial.